Anar a: Menú de secció | Menú principal | Peu | Inici de la pàgina


ComunitatL'apartat Comunitat d'Escacc és el conjunt d'eines de l'anomenada web 2.0 que utilitza la Fundació.

En un primer moment, i de forma resumida, Escacc té un compte obert a Google Reader, que utilitza com a font d'informació i per compartir continguts a la Xarxa, entre els quals trobem els de l'apartat "agregacions" del web.

En segon lloc, Escacc té oberts tres perfils a Twitter, des dels quals comparteix informació rellevant (@escacc_info i @escacc_espaiCAT) que difon via aquesta eina de microbbloging i, a més, es poden consultar a la home d'aquest web. A més, disposa d'un compte corporatiu (@escacc) mitjançant el qual informa, comenta, consulta, conversa,... amb els seguidors que té en aquesta eina social. Aquest tercer compte, és una via més per estar en contacte amb la Fundació.

En tercer lloc, la Fundació té oberta una pàgina a Facebook que, actualment, està en construcció. Properament, estarà activa.

I, en darrer lloc, Escacc disposa d'un compte a Delicious, eina que utilitza amb unda doble finalitat: Per una banda, és l'arxiu digital de la Fundació, un arxiu obert a tothom i, per altra banda, l'apartat d'enllaços recomanats és un apartat de Delicious. Això és així, per poder disposar d'una eina de recomanació d'enllaços activa i que permet diferents formes de seguiment i possibilita cerques personalitzades.

 

Cerca avançada

Anar a: Menú de secció | Menú principal | Peu | Inici de la pàgina